Nieuws

Winnaar retail transform award Europe

In juli won ons project Hendriks Eigentijds Thuis goud in de categorie ‘Retail bij Transform Award Europe’ in London, een prestigieuze prijs voor best practices op het gebied van bedrijfs-, product- en wereldwijde merkontwikkeling.

Retail specialisten van veiling Royal Flora Holland werkten samen met Ton Hendriks en Marion van Horck aan een nieuwe formule die helemaal klaar is voor de toekomst. Het traject heeft 1,5 jaar geduurd en het resultaat hiervan is de gedaanteverandering van Hendriks Bloemen naar Hendriks Eigentijds Thuis.

In de eerste helft van 2019, werd de eerste pilot store geopend in Brunssum en vandaag zijn er inmiddels 10 van de 17 winkels omgebouwd naar het nieuwe concept. Door deze transitie zijn onze winkels weer helemaal bij de tijd, klaar voor de toekomst.

Ons onderscheidend vermogen zit onder meer in de toegevoegde waarde voor onze klanten: We verkopen een combinatie van producten die een eigentijds gevoel in huis helpen brengen.

Kortom véél van jezelf en een beetje van Hendriks

Verhuis van ‘Gelaen’ naar ‘Kirchroa’

Sinds april is het hoofdkantoor en het distributiecentrum van Hendriks Bloemen verhuisd van de Tomeikerweg 41, te Geleen naar de Grisenstraat 5, te Kerkrade. Het grote pand dat voorheen jarenlang als industriele wasserij dienst heeft gedaan, is helemaal omgebouwd tot een modern en eigentijds bloemenverdeelcentrum. De verhuizing was noodzakelijk om de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf wat meer lucht te geven, we waren in de loop der tijd een beetje uit ons jasje gegroeid Binnen twee jaar, zal ook het magazijn van Hendriks Deco, dat nu nog gelegen is Businesspark Geleen, deel uitmaken van onze nieuwe vestiging. Ook onze showroom van decoratieartikelen, bedoeld voor professionele klanten is een nieuw en hedendaagje jasje gestopt. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom, bij voorkeur na telefonische afspraak.