Nee, onze filialen zijn niet telefonisch bereikbaar. Ons hoofdkantoor wel, maar wij kunnen geen specifieke vragen over assortiment, voorraad of prijzen beantwoorden.

Via de knop ‘Locaties’ in de bovenbalk kunt u per filiaal de openingstijden bekijken.
Ons hoofdkantoor is geopend van 08:00-12.45 en van 13.15 tot 16.30 uur.

De volgende filialen zijn op zondag geopend:

10.00-17.00 uur
Stein
Sittard Limbrichterveld
Kerkrade
Landgraaf op de Kamp
Vaals
 
11.00h – 17.00 uur
Heerlen Corio
 
12.00h – 17.00 uur
Maastricht Brusselse Poort
Beek Makado

Een Bloemisterij vervaardigd ambachtelijk bloemwerk, vaak op bestelling en samengesteld naar de persoonlijke wens van de afnemer. In een Bloemenwinkel worden vooraf samengestelde arrangementen verkocht, de productie daarvan verloopt efficienter omdat dit in grote aantallen door specialisten in het centrale Atelier plaatsvindt. Hendriks is geen traditionele Bloemisterij, maar een Bloemenwinkel. Onze formule is gericht op snelle doorstroming van kwaliteitsproducten tegen vriendelijke prijzen. Om de kosten te drukken (en daardoor de prijzen laag te houden) leveren we geen individueel maatwerk.

Onze inkopers speuren op de veiling dagelijks naar producten met een optimale prijsvorming, hierdoor kunnen we steeds de laagst mogelijke prijzen hanteren, maar dat heeft wel als gevolg dat we van tevoren nooit weten wat we morgen in de winkels hebben staan.

Nee. De in de Bloemenbranche gehanteerd bezorgtarieven zijn bij lange na niet kostendekkend en dat zou betekenen dat ons algemene prijsniveau omhoog moet, dat willen we niet.

In onze winkels worden geen bruidsboeketten en/of corsages samengesteld.

Onze specialisten maken grafstukken en kistversieringen, uiteraard met de bijbehorende bedrukte linten. Bestellen kan in elk filiaal, doe dit svp wel in een zo vroeg mogelijk stadium. In principe bezorgen we niet, u kunt het bestelde grafwerk ophalen in de winkel. Bezorgen kan echter wel in de crematoria van Kerkrade, Heerlen en Geleen.

Voor de vacatures verwijzen wij u door naar:  werkenbijhendrikseigentijdsthuis.nl
Open sollicitaties kunt u sturen naar: claudia@hendriksbloemen.nl
Voor stages kunt u een email sturen naar: zayenne@hendriksbloemen.nl

Het hoofdkantoor kan geen voorraadlijsten inzien. Indien u wilt weten of een product voorradig is, kunt u het beste naar een van onze winkels gaan.

U kunt dan het beste terug gaan naar een van onze winkels met de bos bloemen. Onze winkelmedewerkers zullen deze dan beoordelen en eventueel compenseren met een nieuwe, gelijkwaardige bos.

Cadeaubonnen van Hendriks Bloemen/Hendriks Eigentijds Thuis zijn onbeperkt geldig.  Wij accepteren geen cadeaubonnen van bloemenverzendorganisaties.

Bij voorkeur per mail: info@hendriksbloemen.nl