Onze filialen zijn telefonisch niet bereikbaar. Voor specifieke vragen over het assortiment of de voorraad van een filiaal, kunt u het beste naar de betreffende winkel toegaan.

Via locaties kunt u per filiaal de openingstijden bekijken.
Ons hoofdkantoor is geopend van 08:00-12.45 en van 13.15 tot 16.30 uur.

In de winkel nemen we geen bestellingen aan m.u.v. grafwerk. Natuurlijk kunnen de collega’s een mooi boeket of plantarrangement voor je samenstellen.

Wij willen graag onze klanten een goed assortiment blijven aanbieden tegen vriendelijke prijzen.
Dat is de reden waarom wij geen bloemen doen bezorgen.

In onze winkels worden geen bruidsboeketten en/of corsages samengesteld.

In elk filiaal kunnen er grafstukken met graflinten gemaakt worden op bestelling. Aangezien het maken van een grafstuk maatwerk is en dus geen vaste prijs kent, kunt u hiervoor het best even naar een van onze winkels gaan om uw wensen te bespreken. Wij raden u aan om dit minimaal 1 dag van tevoren te bespreken en vóór 16:00 uur. Dit geldt ook voor het bestellen van graflinten.

Wanneer u meerdere boeketten wens te bestellen bijvoorbeeld voor een organisatie dan kunt u het beste uw aanvraag doen via info@hendriksbloemen.nl

Wij verkopen in al onze filialen potgrond. Voeding verkopen wij niet.

Het hoofdkantoor kan geen voorraadlijsten inzien. Indien u wilt weten of een product voorradig is, kunt u het beste naar een van onze winkels gaan.

U kunt dan het beste terug gaan naar een van onze winkels met de bos bloemen. Onze winkelmedewerkers zullen deze dan beoordelen en eventueel compenseren met een nieuwe, gelijkwaardige bos.

Cadeaubonnen van Hendriks Bloemen/Hendriks Eigentijds Thuis zijn onbeperkt geldig.  Wij accepteren geen cadeaubonnen van bloemenverzendorganisaties.

U kunt contact opnemen met ons hoofdkantoor via e-mail of telefonisch.

Voor de vacatures verwijzen wij u door naar onze vacaturepagina.
Open sollicitaties kunt u sturen naar stephanie@hendriksbloemen.nl
Voor stages kunt u een email sturen naar zayenne@hendriksbloemen.nl

Enkele winkels zijn ook geopend op zondag. Kijk voor de actuele openingstijden onderaan deze pagina of volg onze socials